Uw mooiste foto op canvas

Picture perfect: zo maken we jouw mooiste foto op canvas.

Een foto op canvas geeft een persoonlijk tintje aan je huis, kantoor of flexplek. Daarnaast is het een leuk cadeau voor verjaardagen. Bij ons kan je kiezen uit verschillende groottes. Upload een leuke foto en binnen een paar klikken gaan wij er mee aan de slag.

Een canvas wordt om een houten frame gespannen. Dit betekent dat een stukje van de foto wordt omgevouwen. Er zijn twee opties voor het frame: twee centimeter en vier centimeter dikte. Bij het kiezen van de foto, is het nodig hier rekening mee te houden. Wil je jouw favoriete vakantiefoto in de woonkamer hangen? Let goed op de snijranden, want dit is wat er kan gebeuren:

Onze Bjorn wilde een foto uit de oude doos afdrukken. In het linker voorbeeld hield Bjorn geen rekening met de snijranden en staat het hoofd van zijn zusje er maar half op, zonde!

Hoe je dit voorkomt? Kies voor een foto waar het onderwerp in het midden staat. De buitenste twee of vier centimeter wordt gebruikt om het doek strak te spannen. Dit deel valt dus aan de zijkant. Houd met de luxe versie rekening met extra dikte van het frame. Meer weten over hoe onze canvasdoeken worden gemaakt? Hier onder staat een video waarin je het opspan proces kunt zien!

Video: Uw mooiste foto op canvas

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *